Referentie 1
"Vanaf het begin van het bedrijf ben ik al vaste klant bij Stevens Buxuskwekerij. Dat is dus al zo'n 14 jaar! Ik heb hier buxussen als klein plantje gekocht. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot mooie grote sterke planten. Je ziet het aan de wortels van de planten, deze zien er goed uit. Inmiddels weet ik zelf al best wat op het gebied van de buxus maar hier krijg ik nog altijd een goed aanvullend advies. Ook de prijs / kwaliteitverhouding is heel goed. Kort gezegd: Ik vind Stevens Buxuskwekerij de beste in de regio!”
Jan de Haan.

Referentie 2
Rond de kerstdagen betrokken wij ons nieuwe huis in Overasselt en daarbij komt dan dat in het vroege voorjaar de voor- en achtertuin aangepakt moet worden. De keus viel uiteindelijk om te kiezen voor een rand rond de tuin van Buxusplanten. Op pad gegaan en uiteindelijk na
geattendeerd te zijn op borden langs de weg kwamen wij bij de Fam. Stevens terecht. Na vriendelijke behandeling, goede adviezen en prijs voor zowel planten als bemesting gingen wij weer weg met een groot aantal planten die nu na ± 4 weken er fraai bijstaan. Niet alleen met Buxussen zijn wij geholpen maar ook met de adviezen voor de aanplant van de patiotuin en staan er nu in onze voortuin 3x leilindes (koningslinde) die via de Hr. Stevens daar zijn terechtgekomen. Alom zijn wij zeer te spreken over de behandeling en adviezen van Buxuskwekerij Stevens uit Wijchen.
Trudie en Jan van Susteren.

<< Terug
 
....STEVENS Kwekerij: Graafseweg 100a, 6603 CJ Wijchen, Tel : 024-6450920